Skype - Cursus Notuleren

Vanaf maart 2020 beschikbaar: leer notuleren met behulp van Skype.
Volledig contactloos - vandaag nog starten - bepaal je eigen tempo.

Belangstelling?

Laat het ons weten!

Hoeveel ervaring heb je met het notuleren?

 

Inhoud cursus

De Cursus Notuleren via Skype heeft dezelfde inhoud als een reguliere klassikale cursus. Alleen de lesmethode is verschillend. Voor de cursusinhoud zie Notuleren Basis, Notuleren Gevorderd, Notulen Formuleren, Methodisch Notuleren met de Laptop.

Je volgt de cursus individueel of samen met enkele anderen en daarom kan de lesinhoud goed worden afgestemd op jouw situatie.

Wat heb je nodig?

  • Een apparaat met Skype (laptop, tablet of telefoon) voor de communicatie.
  • Een extra computer/laptop om op te werken.
  • Verbinding met internet, e-mail.
  • Ook handig: pen, papier en printer.

Lestijden

De Cursus Notuleren via Skype bestaat uit meerdere sessies van 1,5 uur. Meerdere sessies op een dag zijn mogelijk. De planning is in onderling overleg en op basis van beschikbaarheid. Dit betekent dat je de cursus in korte tijd (bijvoorbeeld in 2 dagen) of in langere tijd (bijvoorbeeld in 3 weken of langer) kunt doorlopen.

Lesmaterialen

Alle cursusmaterialen worden digitaal beschikbaar gesteld, zoals de lesstof ('cursusboek'), oefenmaterialen en video's. Daarnaast is het mogellijk om in Skype de sessies op te nemen zodat alles later terug te kijken is!

Gratis uitgebreide intake

Elke cursus begint met een persoonlijk intakegesprek van ongeveer een uur. Hierin maak je kennis met je (vaste) docent en worden je leerdoelen besproken zodat de cursus goed is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Je ontvangt alle benodigde informatie over de praktische gang van zaken in de cursus. Ook worden alle (technische) zaken getest zodat het zeker is dat je de Cursus Notuleren via Skype probleemloos kunt volgen.

Kosten

De kosten van een cursus zijn afhankelijk van het aantal sessies. Elke sessie kost € 79,- excl. btw.

  • Cursus Notuleren Basis: 6 sessies
  • Cursus Notuleren Gevorderd: 6 sessies
  • Cursus Notulen Formuleren: 3 sessies
  • Cursus Methodisch Notuleren met de Laptop: 3 sessies

 

 

Privacy en Disclaimer