Projectverslag - Croon Elektrotechniek

Notuleren (maatwerk)

Wat: Notuleren, algemene refresh/upgrade
Wanneer: medio 2012
Deelnemers: 32 secretaresses
Waar: Verschillende locaties van opdrachtgever: Roosendaal, Rotterdam, Amsterdam en Apeldoorn
Doel: Training afgestemd op bedrijfsspecifieke sitauatie van Croon.

croon

Mevrouw Petra van Pelt (P&O medewerker - Human Resource Management) vertelt dat tijdens een centraal secretaresseoverleg is aangegeven dat de kennis over notuleren in het algemeen en notuleren op de laptop toe was aan een refresh/upgrade. Zij heeft Notuleren.nl gevraagd hierbij te helpen.

Na een inventarisatie van de specifieke wensen, hebben wij in overleg met Croon een maatwerkprogramma gemaakt. Dit programma hebben wij afgestemd op de situatie zoals die bij dit bedrijf aan de orde is.

Resultaten

In totaal hebben 32 secretaresses de training gevolgd op vier verschillende locaties. Het instapniveau was heel divers. Sommigen notuleren al jaren, ook met behulp van een laptop, en voor anderen was het vrij nieuw. Na uitleg van de theorie was er dan ook ruim gelegenheid om te oefenen en het geleerde direct in praktijk te brengen.

Petra van Pelt, medewerker P&O, omschrijft het als volgt: "De meeste secretaresses die bij Croon Elektrotechniek werken, kunnen notuleren. Alleen heeft iedereen in de loop der jaren zijn eigen manier hiervoor gevonden.
Het doel van deze training was dan ook tweeledig. We wilden bij onze secretaresses de theorie over het notuleren opfrissen en we wilden dat iedereen na deze training met de laptop kan notuleren.
Beide doelen zijn volledig bereikt. De docenten hebben onze secretaresses veel tips en trucs uit de praktijk geleerd. Hierdoor is het een heel praktische training geworden waarmee onze secretaresses in hun werkzaamheden direct aan de slag kunnen. Een zeer geslaagde training dus."

Over Croon Elektrotechniek

Al meer dan 135 jaar is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de installatiebranche. Ze zijn verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriƫle complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren.

 

Offerte

Misschien overweegt u ook een maatwerkopleiding voor medewerkers van uw organisatie.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de benodigde investering maar ook over de resultaten die u mag verwachten!

Offerte aanvragen

Privacy en Disclaimer