Projectverslag - 1e Lijn Amsterdam

Kennislunch voor voorzitters

Wat: Kennislunch voor voorzitters
Wanneer: mei-juni 2013
Deelnemers: ca 40 bureaucoördinatoren en adviseurs (voorzitters)
Waar: Amsterdam
Doel: Voorzitters kennis laten nemen van hun rol bij het tot stand komen van notulen.

In mei 2013 heeft Notuleren.nl een cursus Notuleren met de Laptop verzorgd voor bureaucoördinatoren van 1ste Lijn Amsterdam. Naar aanleiding van deze incompany cursus is enkele keren een kennislunch georganiseerd voor bureaucoördinatoren en adviseurs in hun rol als voorzitter.

Resultaten

De voorzitter speelt een grote rol bij het tot stand komen van de notulen, want een gestructureerd geleide vergadering is de basis voor een goed verslag. Daarom is er voor gekozen om in een 2 uur durende kennislunch ook de voorzitters kennis te laten nemen van hun rol bij het tot stand komen van notulen. De taken en rol van de voorzitter komen in een twee uur durende bijeenkomst aan de orde. Op basis van de theoretische vergaderstructuur worden direct de valkuilen uit de praktijk duidelijk.

Tijdens de twee bijeenkomsten bij 1ste Lijn Amsterdam is in een bijzonder plezierige en open sfeer met notulisten en voorzitters gesproken over de wijze waarop een vergadering hoort plaats te vinden. Dat het niet altijd op deze manier plaatsvindt, mag duidelijk zijn, maar er is begrip voor elkaars rol en positie.

Over 1e Lijn Amsterdam

1ste Lijn Amsterdam is een regionale organisatie voor ondersteuning van de eerstelijnszorg in Amsterdam (ROS).

 

Offerte

Misschien overweegt u ook een maatwerkopleiding voor medewerkers van uw organisatie.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de benodigde investering maar ook over de resultaten die u mag verwachten!

Offerte aanvragen

Privacy en Disclaimer